Vacature: Sales agent / Marketeer voor 32 á 40 uur in de week 

Het betreft een zelfstandige functie, met veel ruimte voor eigen inbreng. Als agent voor Loco Lama ga je op pad om dit nieuwe merk te verkopen Daarnaast zit je één dag in de studio voor planning en overige (Marketing) werkzaamheden. Ben je toe aan een verrassende nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Loco Lama Label

Vanaf heden zijn wij gedreven bezig met het ontwerp van ons eigen merk! In 2019 zal de eerste Loco Lama collectie worden gelanceerd! Tot die tijd zal op deze pagina updates worden gegeven over het proces. Heeft u interesse in een samenwerking? Stuur een mail naar info@locolama.nl.

Styling advies en realisatie

Studio Loco Lama biedt particulieren en zakelijke partijen styling advies en realisatie aan. Zo zijn wij in staat uw huis of kantoor in korte tijd her in te richten en tevens ook meerdere malen per jaar uw kantoor te verbouwen naar wens. Heeft u behoefte aan een nieuwe boost in uw huis of kantoor? Stuur een mail naar info@locolama.nl voor een oriëntatiegesprek.

Rebranding van uw huismerk

Bent u opzoek naar een professional die in korte tijd uw huismerk kan (her)ontwerpen? Bij Studio Loco Lama bent u aan het juiste adres! Stuur een mail naar info@locolama.nl voor een kennismakingsgesprek.