Een kijkje achter de schermen

Het avontuur van Loco Lama begon met de passie van de zusjes de Vries voor mooie, gekke en kekke producten en voor het ondernemerschap. Eerder waren zij al actief als de oprichters van de pop-up store “de Bush Bush”. Deze geslaagde tijdelijke winkels waren de aanleiding dat de wens naar een “echte” vaste winkel groeide. In september 2017 opende Loco Lama haar deuren aan de Molslaan in Delft. Een concept store where creativity is key!

Het concept

In Loco Lama vind je een divers product assortiment – met name interieur-accessoires, sieraden, design-producten en vintage – duidelijk verbonden rondom één 'lifestyle', inspirerend en voor ieder wat wils. Verschillende prijsklassen zijn vertegenwoordigd, waardoor je zowel voor kleine cadeautjes als grotere 'eyecatchers' en uniek design bij ons terecht kunt.

Op dit moment zijn ruim 20 verschillende designers en ontwerpers vertegenwoordigd met hun werk in de winkel. Wie al eerder een bezoek heeft gebracht aan Loco Lama, heeft wellicht opgemerkt dat de winkel regelmatig wordt omgetoverd met nieuwe producten of een andere inrichting. Bij Loco Lama staan kleurrijke producten en vrolijke muziek centraal. Daarnaast pakken wij onze producten met veel zorg en creativiteit in, zo is ieder cadeau een “one of a kind”.

De toekomst 

Loco Lama is meer dan alleen een winkel. Het is een plek die elkaar inspireert, waar je elkaar ontmoet en waar creativiteit hoogtij viert. In samenwerking met verschillende designers staan er voor de nabije toekomst mooie plannen klaar op het gebied van workshops, interieur advies, een eigen label en nog veel meer….want naar ons inzien is er nooit genoeg kunst en cultuur! Houd onze website en social media in de gaten voor alle plannen en ideeën. Wij hebben er zin in!

Hopelijk tot snel in de winkel!
Het Loco Lama team

Maak kennis met ons team

lotte.jpg mirthe.jpg elise.jpg mirthe.jpg

Elisa

John

Liesbeth

Mirthe

lotte.jpg

elise.jpg

tanja.jpg

Lotte

Elise

Tanja